Forum działa przy sklepie aleWozki.pl , znajdziesz tu między innymi. opinie o wózkach dziecięcych
Nie jesteś zalogowany.
Aby móc zadawać pytania i odpowiadać zarejestruj się.
witam
czy może ktoś mi doradzić w sprawie fotelika ?????
zakupiłam wózek Mutsy Transporter i zastanawiam sie nad fotelikiem czy wziąć maxi cosi citi czy mutsy safe2go wiem że maksi cosi wypada podobno lepiej w testach a co możecioe powiedzieć na temat fotelika Mutsy ??????
Witam!!
Proszę może ktoś mi doradzi lub podpowie mam zamiar zakupić fotelik samochodowy firmy RAMATTI VENUS:) czy ktoś mógłby coś powiedzieć na ten temat!!! czy jest super czy beee...![]()
BARDZO PROSZĘ!!!!!WAŻNE TO DLA MNIE:)
witam smile czy może ktoś mi doradzić w sprawie fotelika ?????
zakupiłam wózek Mutsy Transporter i zastanawiam sie nad fotelikiem czy wziąć maxi cosi citi czy mutsy safe2go wiem że maksi cosi wypada podobno lepiej w testach a co możecioe powiedzieć na temat fotelika Mutsy ??????
Witam, dlaczego Citi, a nie Cabrio? Różnica cenowa jest nikła, a kilka zalet jest. Mianowicie do Cabrio możemy dokupić sobie bazę na iso-fix, lub easy base. Lepiej wyprofilowane są kurtyny boczne, fotel jest długi, mimo że jest pisany od 0 do 13 kg, dziecko będzie w nim jeździło do około 8-9 miesięcy (dopóki samo nie usiądzie) i będzie ważyło 9-10 kg.
Natomiast Safe2go, pozostawia wiele do życzenia, samo zapięcie fotela jest dość uciążliwe, a wykonie, lepiej zainwestować w fotel droższy, lepszy. Pozdrawiam Sprzedawca!
Nigdy nie ma tak ze firma jest albo zła albo dobra bo w kazdym ztych fotelików dostrzezemy dobre i złe strony. Tak samo jest z wózkami. Nalezy uwzglednic weik dziecka oraz cene,a przede wszystkim chodzi o bezpieczenstwo.
Ja mam wozek Mutsy i kupiłam fotelik Maxi cosi, zdecydowanie polecam. Na testach wypada świetnie jest wygodny, a do stelaza mutsy mozna wpiąć go dzięki adapterom. To jedyny minus ze trzeba je dokupić