Forum działa przy sklepie aleWozki.pl , znajdziesz tu między innymi. opinie o wózkach dziecięcych
Nie jesteś zalogowany.
Aby móc zadawać pytania i odpowiadać zarejestruj się.
Witam, mam do sprzedania spacerówkę Jane Nomad w kolorze Bohemian. Wózek kupiłam ze względu na niską wagę we wrześniu 2010 r jako nowy i używałam praktycznie w czasie urlopu na Majorce. W domu mam jeszcze X-landera i w zimie on był używany (mieszkam na osiedlu domków pod lasem gdzie nie mamy asfaltowych ulic i na ten teren x-lander jest idealny - Nomada było mi po prostu szkoda używać). Nomad stał sobie w piwnicy. W tej chwili kupiłam nową spacerówkę "parasolkę" i Nomad jest mi już niepotrzebny. Wózek jest wg mnie w idealnym stanie, ma małe ryski na stelażu (postaram się jak najszybciej wstawić zdjęcia). Razem z wózkiem oferuję nowiutką i nigdy nie użytą oryginalną folię przeciwdeszczową Jane oraz wygodną torbę do wózka w pasującym kolorze. Posiadam oryginalny karton. Koszt przesyłki kurierem - 20 zł. Cena do uzgodnienia. Wózek naprawdę świetny, idealnie się prowadzi , szybko składa. Zaletą jest jego duże, wygodne siedzisko.
Ogłoszenie nieaktualne.
Ostatnio edytowany przez Legobella (31-05-2011 21:55:17)