Forum działa przy sklepie aleWozki.pl , znajdziesz tu między innymi. opinie o wózkach dziecięcych
Nie jesteś zalogowany.
Aby móc zadawać pytania i odpowiadać zarejestruj się.
Witam!
Poszukuje opini na temat wózka Navington Cadet. Chciałabym wózek tzw 3 w 1, więc interesuje mnie zarówno gondola jak i spacerowka. Czy któraś z Was jezdzi taki wózeczkiem? Bede wdzieczna za wszystkie opinie.
Ostatnio edytowany przez Niuska33 (07-06-2011 23:06:49)
Wózeczek już zakupiony
dla tych którzy szukają info o cadecie, mogę powiedzieć że wózek spełnił moje oczekiwania. Jes lekki, jak na wózek trzy w jednym, zwrotn, mały po złożeniu. Gondola jest dość duża, ładnie zrobiona, dobrze się ją przenosi. Spacerówka, próbowana narazie na sucho, ma fajną regulację, dobrze pasuje do ramy, łatwo ją założyć i zdjąć. Generalnie wózeczek bardzo, bardzo fajny. Zdeycydowaniem polecam! Jedyne co to wybrałam inny kolor bo na poiczatku miał być red sea, ale potem zakochałam się w bialym
I jak wózeczek? Przymierzam się właśnie do Navigatona lub X-landera ![]()
Osobiście korzystałam z Bugaboo, ale nie szczególnie jestem zadowolona z faktu, że przepłaciłam. Dowiedziałam się od znajomej, że są świetne i dużo tańsze odpowiedniki Osann Beebop. To wózeczki niemieckiej (podobno tam bardzo cenionej) firmy. Różnią się tylko tym, że Osann ma jeszcze bardziej wygodne koła na nierówności. Reszta jest praktycznie identyczna, co mnie bardzo wkurzyło, ponieważ mogłam zaoszczędzić gdybym wiedziała wcześniej. Cóż następnym razem
może jeszcze będzie kiedyś okazja ![]()
Widzę, że marka Osann dotarła również do nas. Bardzo mnie to cieszy, korzystałam z tego wózeczka jeszcze do niedawna i polecam. Nigdy mnie nie zawiódł a ułatwiające życie zaganianej mamy funkcje to same zalety. Hmm poszperałam troszkę w internecie i w mapetszop mają niezły wybór tej firmy.
k1n1a napisał:
I jak wózeczek? Przymierzam się właśnie do Navigatona lub X-landera
Wybór trudny, zależy czy wolisz sportowe czy klasyczne. Ja mam cadeta już prawie półroku i jestem zdecydowanie zadowolona. Teraz będziemy sie przesiadać do spacerówki, ale gondolka się sprawowała super. Stelaż jest lekki ale solidny, łatwo się składa, gondola łatwo się zapina i odpina. To co mnie urzeka w tym wózku to jakość wykonania. U nas często się słyszy że jak coś jest polskie to znaczy badziewne. Cadet jest tego absolutnym zaprzeczeniem. Wszystko fajnei zrobione, żadnych niedoróbek, wózek się super sprawuje. Polecam wszystkim!